FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

16.3.2019 - Liberecká liga přípravek - ZŠ Dobiášova Liberec

16.3.2019 - Liberecká liga přípravek - ZŠ Dobiášova Liberec

Přípravka tým ORANGE

Přípravka – ORANGE

16.3.2019 se konal další turnaj ze série Florbal tour přípravka. Tentokráte nás hostili kolegové z Liberce, FBC Liberec na ZŠ Dobiášova.

Našimi soupeři byli pro tento den již tradičně FBC Šluknovsko Česká Lípa, SCC Semily – Lvíčata a FBC Liberec Black.

Na tento turnaj jsme se sešli poprvé v letošní sezoně v hojném počtu, a to v obou týmech Organge i Black. V každém týmu hrálo 10 Pantheřích šelem a to jsme ještě nechali doma několik záloh. Je vidět, že se nám smečka krásně rozrůstá a z toho máme největší radost, protože vidíme, že naše práce má smysl.

V prvním zápase jsme měřili síly s FBC Šluknovsko Česká Lípa. Utkání bylo velice vyrovnané. Začátek byl z obou stran ve stylu hlavně neudělat žádnou chybu, ale postupem se oba týmy dostaly do pohody, ztratily ostych z fanoušků kolem hřiště a bylo na co se koukat. Parádně jsme si zahráli, zakombinovali a zastříleli a v konečném zúčtování, i když pro nás není důležitý výsledek, ale předváděná hra a radost z pohybu, byl stav zápasu o chloupek lepší pro nás, 5:4. V brance totiž čaroval Míša M.

Další zápas nás vyzvala Lvíčata ze Semil a opět se na hřišti jiskřilo. O krásné akce nebyla žádná nouze. Pantheři předváděli vše, co se naučili při trénincích a s oporou v brance v podobě Tomáše Hájka se nám podařilo přehrát soupeře, 9:6.  První gól v dresu Pantherů si připsal David Kohun.

Poslední zápas, tradiční soupeř, FBC Liberec Black. Tento zápas připomínal hru „kočka  s myší“.  Krok se soupeřem držela jen naše elitní trojka, Šíma, Kuba P., Paťas, kteří zatížili konto  FBC čtyřmi góly po krásných kombinacích a dovolím si říci, že sehráli vyrovnanou partii.  V brance tentokrát nastoupil Ari a i když se činil sebe víc, tak se za jeho záda šikulům z Liberce podařilo propasírovat úctyhodných 18 branek.

Sestava: Šíma D., Kuba P., Paťas K., Anitka S., David Kasper., David Kohun, Míša M., Arian R., Tomáš H., Vašek K.

Děkujeme všem za podporu, povzbuzování a čas, který věnujete Florbalu. Vážíme si toho a věříme, že jste nadšení z pokroků vašich prcků stejně tak jako my.

Jan Burkoň, 17.03.2019 22:56

Další články

Mezinárodní konfrontace mladých Pantherčat

Mezinárodní konfrontace mladých PantherčatJan Abrt, 16.04.2024 09:10

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01