FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Čarodějnický turnaj přípravek zakončil letošní sezónu našich mladých nadějí

Čarodějnický turnaj přípravek zakončil letošní sezónu našich mladých nadějí

V sobotu, 30.4.2022 se odehrál poslední turnaj letošní sezóny u přípravky.

Vyjížděli jsme do Železného Brodu a tentokrát jsme dali dohromady 2 týmy.

Oranžády nastoupili v tomto složení: Vojta Kopic, Riči Masini, Tomáš Kracík, Vojta Špička a Fíla Valášek

Bleci byli ve složení: Šíma Bartůšek, Fíla Hobza, Áda Kavan, Áda Soukup, Albi Smolař a Anička Chramostová.

Obě družstva hrála svůj mini turnaj, ale proti soupeřům ze stejných měst. Postupně jsme nastoupili proti FBC Česká Lípa, TJ Sokol Koberovy a SCC Semily.

Poslední turnaj jsme si opravdu náramně zahráli a všechny soupeře jsme krásně potrápili. Z turnajů jsme si odvezli 4 výhry, 1 remízu a jen jednu těsnou prohru.

Po posledním zápase jsme si v šatně trochu zakřičeli a připili si na úspěšně zakončenou sezónku. Rychlé špunty lítaly vzduchem a byly famózní.

Paní Kopicová připravila vynikající cupcaky v pantheřích barvách pro každého hráče i trenéry a my si je po tak úspěšném turnaji společně vychutnali. Moc děkujeme, byly opravdu fantastický.

Děkujeme také všem rodičům, prarodičům, sourozencům, zkrátka všem našim věrným fanouškům, kteří nám celou sezonu drželi palce a podporovali nás ve všem, co jsme si vymysleli.

Moc si toho vážíme a věříme, že nám zachováte přízeň i v následujících sezónách.

Naše prťata teď dokončí sezonu v tréninkovém tempu, ve hře by mohl být ještě nějaký mimosoutěžní turnaj během měsíce června a také tradiční rozlučka se sezónou.

Vše bude ještě upřesněno.

Jan Burkoň, 03.05.2022 16:38

Další články

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01

Ligu přípravek jsme zahájili vítězně.......

Liga přípravekJan Abrt, 10.10.2022 09:05