FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Dnešní den vstoupili do ligových zápasů i naši nejmladší - PŘÍPRAVKA

Dnešní den vstoupili do ligových zápasů i naši nejmladší - PŘÍPRAVKA

Dnešním dnem vstoupila do ligových zápasů i naše nejmladší kategorie – PŘÍPRAVKA.

Tým ORANGE složený z nováčků Míša M., Tom Hájek, Tom a Kuba Helebrantovi posílený o Lukyho a Páťu se zkušenostmi z loňska a gólmanka Zuzka vyrazili se mnou a Ňémou na sever do SportLife centra v Rumburku.

Jako první jsme nastoupili proti Lomnici, kde jsme střelecky měli rozhodně navrch, ale bohužel snižovače a brankář nám nedovolili připsat si jediný gól. Lomnice nám vstřelila dvě branky. Konečné skóre 2:0 ve prospěch Lomnice.

Druhý zápas nás čekal liberecký soupeř FBC barvy black se kterým jsme sdíleli stejnou šatnu. Před zápasem jsme přátelsky poklábosili a stihli probrat, kdo s kým se zná. I když soupeř disponoval dvojnásobným počtem hráčů, tak zápas skončil remízou 6:6. Divácky velmi atraktivní zápas, kde opět naši kluci předvedli krásnou hru s přihrávkami a góly. Hettrick Tom Helebrant!

Do posledního zápasu s FBC Šluknovsko Česká Lípa jsme šli s odhodláním přidat k prohře a remíze tu vysněnou výhru. První střela do branky dle nás skončila „za čárou“, ale rozhodčí gól nepískal a tak se hrálo dál za stavu 0:0. Naši už trochu znavenou sestavu 5+1 v posledním zápase doplnil i Kuba H., který po nemoci první dva zápasy pouze fandil. Všichni makali, co jim síly stačili. Zápas sice skončil prohrou, ale pouze o jediný gól. Scóre 4:3 pro Šluknovsko.

Kluci a holko, jsem na vás moc pyšná! Nemáte se za co stydět. Ňémovi, trenérovi z elévů, patří mé velké díky za podporu a pomoc.

Tým BLACK složený z přípravkových mazáků Šímy, Kuby, Patyho, Denise, Štěpánky a bratrů Baslových obohacený nováčkem Arianem vyrazil s Burákem a Jardou do České Lípy.

Do prvního zápasu vtrhl tým Blacků jako opravdoví Panteři. S chutí a vervou nasázeli Lvíčatům ze Semil 10 gólů. Štěpánka v brance inkasovala pouze jeden a to trochu nešťastný gól. Hlavní střelci Paty a Šíma a branku trefil i Jenda. Scóre 10:1 však chutnalo výborně.

Bez pauzy nastoupili proti kolegům z Liberce FBC v barvě white. V bráně se se Štěpánkou vystřídal Denis. Pauza našim hráčům chyběla a tak za kolegy liberečáky zaostávaly. Střely mířené do naší branky bohužel jedna po druhé padaly a tak konečné scóre 8:3 bylo ve prospěch FBC.

Poslední zápas s domácí Českou Lípou white byl třešničkou na dortu. Paty si v bráně po hettricích vychytal nulu a ukázal svou všestrannost. Šíma si vychutnal svůj hettrick a radost z proměněného nájezdu za faul. Hettrik i pro Kubu a slastnou chuť gólu okusili i Štěpánka a Denis. Konečné scóre 8:0 ve prospěch Pantherů bylo balzámem po ne tak vydařeném prostředním zápase. Fandící, troubící a šťastní rodiče jenom podtrhli atmosféru. Kluci a holko díky, jen tak dál!

Celá sezóna je před námi a já věřím, že bude díky našim šikovným přípravkářům úspěšná.

Roman nám celou dobu fandil a držel palce ze školní lavice a raději by byl s námi na hřišti než-li ve škole, což jistě děti chápou :0).

Burák po zápasech zabalil svoji výstroj a vyrazil s Muži A na zápas do Plzně. Tak chlapi, držíme palce i vám. Držte se a bojujte ;0)

Martina Sluková, 13.10.2018 15:37

Další články

Mezinárodní konfrontace mladých Pantherčat

Mezinárodní konfrontace mladých PantherčatJan Abrt, 16.04.2024 09:10

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01