FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Elévové bojovali na Dobině

Elévové bojovali na Dobině

Elévové bojovali na Dobině

V neděli 13. listopad jsme se vydali dobýt Dobinu na další elévský turnaj. Vzhledem k termínové kolizi s Ligou přípravek tentokráte v menším počtu. Jak jsme si vedli?

Opět jsme si šli hlavně zahrát, být v partě a vyzkoušet si nové věci, kterým se věnujeme na tréninkům. Panteři tak zažívají nové věci a získávají tak zkušenosti, které v dalších florbalových letech dozajisté využijí

Blackové nastoupili postupně proti FBC Liberec, České Lípě a Turnovu. V sestavě Blacků byli Adam Adam, Vojta Bečka, Šimon Doubrava, Maty Fáber, Jony Langpaul, Šimon Martínek a Filip Netolický.

První zápas jsme odehráli proti domácímu FBC Liberec. Zápas jsme nezačali dobře a rychle prohrávali, ale bylo to jen počáteční nerozehřátí motoru. Zápas jsme rychle otočili a ve druhém poločase již přidávali gól za gólem. Celkové skóre se zastavilo na 10:5. Druhý zápas byl hodně zvláštní, českolipští přijeli v malém počtu hráčů na 2 týmy, a proto jsme se dohodli, že jim půjčíme brankáře a jednu trojku z Orange, kteří měli zrovna pauzu. No nápad to byl dobrý, ale zápas nám vůbec nevyšel. Vojta jim v bráně chytal výborně a my jsme se nedokázali srovnat s tvrdostí soupeře, a i Panteři v dresu soupeře zahráli výborně a resultoval z toho výsledek 3:10. V posledním zápase jsme narazili na Turnov, a i když tým byl opět složen jen z holek, tak holky dokázaly předvést výborný výkon a až začnou proměňovat šance, tak každému zatopí ještě více než teď. Po zlepšeném výkonu ve druhé půli jsme turnovské porazili 9:2.

 

Orange jsme poskládali: Terka a Martin Filounkovi, Vojta Kopic, Tonda Sedlák, Tom Vrba, Kája Valášek, Filda Hobza.

V prvním utkání jsme se opětovně utkali s asi nejlepším výběrem domácího FBC Liberec a i přes heroický Vrbičův brankářský výkon jsme podlehli 1:8.

Ve druhém utkání jsme se utkali s FBC Česká Lípa a v otevřeném, útočném utkání jsme soupeře přestříleli poměrem 7:5.

Ve třetím utkání s TJ Turnov jsme si zkušeně pohlídali téměř každý útok soupeře a zvítězili 8:1. Tento výsledek byl pro soupeře ještě milosrdný, protože sám Filip H. z 8 přihrávek před zcela prázdnou branku proměnil jen 1 😊

Týmy předvedli dobré zápasy, pěkně jsme si zahráli. A i když jsme ne všechno vyhráli, tak i neúspěch nás může posunout dál, když se z něho poučíme.

Nováčci si budou muset zvyknout, že na ně budeme jako trenéři stále zvyšovat nároky, déle hrající lépe ovládat své emoce právě k nováčkům. Turnaj opětovně potvrdil, že v Panthers dokážeme vychovávat opravdu výborné brankáře. Maty, Šíma, Tom, Vojta I Tonda začapali suprácky.

Další turnaj se bude konat za 14 dní v České Lípě.

Jan Abrt, 14.11.2022 07:57

Další články

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01

Na další kolo si elévové dojeli do České Lípy

elévovéJan Abrt, 28.11.2022 15:23