FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Panterčata BLACK se vydala až do Ústí nad Labem

Panterčata BLACK se vydala až do Ústí nad Labem

Na dlouhý ligový výjezd se v sobotu 25.11. vydala panterčata až do Ústí nad Labem. Cesta podél druhé nejdelší české řeky a její okolí vybízela k zeměpisným i technickým otázkám dospěláků směrem k našim ratolestem. A některé odpovědi nás věru pobavili. Ale do ústeckého kraje jsme vyrazili především za florbalem.

Protože jsme obě družstva hráli opět ve stejné časy, tak pár glos ke hře Blacků.

Na ty číhala v prvním zápase Česká Lípa. Od začátku jsme si šli s jistotou za výhrou a s podporou soupeře, který dvakrát zacílil i do vlastní brány jsme byli po závěrečném hvizdu ve vítězném rozmaru. Scoreboard Panthers:Č.Lípa 8:2.

Do druhého zápasu jsme se chystali s ostražitými drápky na silný Litvínov. V zápase, ve kterém se zdálo být v jednu chvíli rozhodnuto v náš prospěch jsme nedlouho před koncem najednou prohrávali. V koncovce však zaúřadovala „legie zkázy“ – Koli, Paty, Ňéma a svými přesnými projektily dokázala zajistit nečekané vítězství. Scoreboard Panthers:Litvínov 7:6.

A třetí zápas opět silný protivník. Domácí Ústí nad Labem. I když jsme se dlouho drželi v těsném kontaktu, tak nás hostitelé v pistolnické show přestříleli. Scoreboard 11:14.

Závěrem: Proti Lípě, která má vždy silná družstva jsme si dokázali, že jsme se dostali na úroveň, kdy už také něco umíme. Proti Litvínovu jsme dokázali zaskočit lepšího soupeře a výhra byla z kategorie šťastných. Na Ústí jsme zkrátka neměli, ale hrálo se až do konce a nic se nevzdávalo. Post týmové jedničky v brance zaujmul Vojta Doubrava, premiéru si odbyla Štěpánka Nyklová v poli a my trenéři si odnesli další cenné poznatky k dalšímu směřování a rozvoji našich mládežníků.

Sestava Black: Doubrava V. – Kolář V., Patočka T., Němeček F., Doubrava Š., Machart J., Svobodová A., Nyklová Š., Drbohlav D., Koutecký P.

Martin Němeček, 27.11.2017 22:30

Další články

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01

Ligu přípravek jsme zahájili vítězně.......

Liga přípravekJan Abrt, 10.10.2022 09:05