FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

2. ligový turnaj přípravky – 17.11.2019 Liberec – ZŠ Dobiášova

2. ligový turnaj přípravky – 17.11.2019 Liberec – ZŠ Dobiášova

"Máme hole v ruce". V tuto sváteční neděli se odehrál další ligový turnaj našich nejmladších šelem a tentokráte se nikam necestovalo, jelikož nás hostili domácí FBC Liberec.

Tým Blacků, pod vedením Buráka odehrál 3 velmi povedené zápasy, v nichž všichni Pantheři předváděli bojovnost a parádní nasazení.

První zápas jsme změřili síly s domácími FBC Liberec grey. Liberecké „derbíčko“ mělo všechno, co má pořádná florbalová bitva mít. Parádní akce, branky, osobní souboje a rychlé kombinace, to vše zdobilo toto pěkné utkání.

Skóre se přelévalo ze strany na stranu až v závěru jsme měli více štěstíčka my a zápas jsme přivedli do vítězného konce. V brance se poprvé blýskl malý Tomík „Erl“ Erlebach a nevedl si vůbec špatně. Konečný výsledek: 7:6 pro Panthery.

Další zápas jsme nastoupili proti pravidelnému rivalovi z České Lípy, tentokrát proti FBC Česká Lípa blue. Z počátku utkání měli drobnou převahu Českolipáci, kdy se jim povedlo odskočit na rozdíl dvou branek a my nemohli najít recept na překonání golmese v jejich brance.

Krátkých 7 pločasových minut nám ale nedovolilo skórovat, i když se hra opticky vyrovnala. Do druhého poločasu jsme nastoupili s heslem „máme hole v ruce“ J a náš první gól tohoto zápasu byl na světě. Poté jsme dohrávali vyrovnané utkání, ale bohužel manko z prvního poločasu nás stálo výhru. V brance nastoupil zkušený Arian „Ari“ Ranawat a jen díky němu bylo skóre zápasu celkem přívětivé. Konečný výsledek: 3:5 pro Lípu.

Poslední zápas jsme naskočili po dvouzápasové pauzičce proti semilským Lvíčatům. Tento zápas byl střelecky hodně vydařený a naše Pantherčata si ho velmi užila. Po celý zápas jsme drželi lehký náskok a postupně jsme přidávali branky na účet Lvíčat. Nutno zmínit famózní výkon Vojty Kavana v brance, který dovolil soupeři vsítit jen 3 fíky. Konečný výsledek: 9:3 pro Panthery.

Novinkou pro všechny zúčastněné  na tomto turnaji byly zmenšené branky, které se do trojkového florbalu přípravek hodí stejně dobře jako Havel na hrad v 89´  J

Závěrem článku ze svátečního turnaje bych rád poděkoval rodičům za jejich bezmezné podporování a příkladné fandění našim šelmám. Věřte, že to je ten nejlepší způsob, jak nám můžete pomoci při zápasech ;-)

Sestava Blacků: Horáček J., Kavan V., Kysela V., Nyklová Š., Ranawat A., Erlebach T., Sluka L.

Příští turnaj se odehraje zase na domácí půdě, a to 30.11.2019 v míčové hale Sport parku Liberec (aréna). Tento turnaj budeme organizovat my, proto prosím, najděte si chvilku času na toto sobotní dopoledne, budeme Vás určitě potřebovat v rolích časoměřičů, zapisovatelů, zdravotníků, rovnačů mantinelů ale i jako fanoušků a podporovatelů J

Podrobnější informace se včas dozvíte.

Děkuji za pozornost.

Jan Burkoň, 19.11.2019 11:27

Další články

Mezinárodní konfrontace mladých Pantherčat

Mezinárodní konfrontace mladých PantherčatJan Abrt, 16.04.2024 09:10

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01