FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Další kolotoč zápasů nás čekal v sobotu 22.2.2020

Další kolotoč zápasů nás čekal v sobotu 22.2.2020

Ten kdo přišel neprohloupil 😃

Další kolotoč zápasů nás čekal v sobotu 22.2.2020 na sportovní hale v Liberci.

Ten kdo přišel neprohloupil 😃

Krásné dopoledne plné florbalu, pohledných akcí a spousta gólů, to vždy slibuje turnaj přípravek.

A nyní jsme tuto parádu mohli organizovat i my v Liberci.

Za tým Blacků nastoupili v této sestavě: Šebestová Z., Nyklová Š., Žurková E., Koutník H., Basl M., Malinský M., Zhouf F., Kreml T., Kysela T. a Kracík O.

Tradiční nálož tří zápasů jsme absolvovali i při tomto turnaji. Postupně jsme změřili síly s týmy: FBC Liberec grey, FBC Lomnice a FBC Česká Lípa hearts.

V poměrně početné sestavě jsme sehráli ve všech třech utkáních téměř vyrovnané souboje. V žádném ze zápasů se nám nepodařilo zvítězit, ale to není úplně nejdůležitější.

Jsme nadšení z každého pokroku, které naše naděje dosahují a to že se nám bez větších problémů zapracovávají do týmu nováčci, nás těší ze všeho nejvíc.

Zkoušíme hráče na všech pozicích, aby si uvědomovali, že není důležité jen střílet góly, ale umět pěkně nahrát nebo umět překazit soupeři ve skórování, to vše je dnes velmi žádané „zboží“, které si naši nejmladší postupně zažívají a osvojují si ho tak jak jim dovolují jejich možnosti.

Já bych chtěl vyzvednout spíš „výkony“ rodičů a příbuzných. Jsem rád, že trénuji v našem klubu a máme tak skvělé rodiče. My trenéři se můžeme snažit naučit děti schopnostem a dovednostem, které potřebují, aby hrály dobrý florbal. Je to někdy těžké, ale od toho jsme tady, aby se to podařilo.

Na Vás „rodičích“ je mnohem složitější úkol, a to připravit děti k tomu, aby uspěly. Uspěly ve škole, ve vztazích, v práci, ve sportu a vlastně v celém životě. Někdy neřešitelný úkol 😃 ale je to jen úhel pohledu. Prosím, učte děti být „fair play“. To je z mého pohledu to, co dnes chybí spoustě lidem.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří nás v sobotu přišli podpořit, ať už zapojili svaly, hlavu nebo jen oči a hlasivky 😉 věřte, že to je pro děti ten nejlepší příklad, jak by se to mělo dělat.

A další poděkování míří ke kolegům trenérům, kteří nám vždy rádi vypomáhají s pozicí rozhodčích. 

Další turnaj nás čeká již za měsíc, 21.3.2020 na ZŠ Dobiášova. Pokud budete mít čas a chuť, budeme rádi za každého fanouška, který přijde držet palce našim nejmladším šelmám ;-)

Jan Burkoň, 24.02.2020 14:36

Další články

Mezinárodní konfrontace mladých Pantherčat

Mezinárodní konfrontace mladých PantherčatJan Abrt, 16.04.2024 09:10

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01