FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Přípravka v roli pořadatele při dalším kole ligového turnaje

Přípravka v roli pořadatele při dalším kole ligového turnaje

"Doma je doma" :) Turnaj se skvělou organizací a atmosférou.

V sobotu 22.2.2020 jsme v roli pořadatelů strávili florbalové dopoledne v liberecké aréně při dalším kole ligového turnaje.

Začnu jinak než-li rovnou s rozborem hry 😊.

Všichni stavěči mantinelů, olepovači brankovišť a snižovačů, časoměřiči, zapisovatelé, fanoušci a občerstvovači moc děkujeme. Opravdu nám to velmi pomáhá. Nevím, zda to vnímáte, ale děti jsou na vás pyšní. Můj táta počítá góly, tu buchtu pekla moje mamka a podobné „hlášky“ a úsměv na tváři vašich dětí, by pro vás měl být větší odměnou než vítězný zápas. No a když se podaří i vyhrát, tak je to taková třešnička na dortu.

Zároveň děkujeme i kolegům trenérům, kteří nám pomohli v roli rozhodčích.

Děti jsme zase trochu promíchali, tak aby si vyzkoušeli hru i za druhý tým s jinými spoluhráči. 

Tým ORANGE tedy v tomto složení: Adam Adam, Jáchym Horáček, Vojta Kavan, Vojta Kopic, Tomáš Krejza, Riči Massini, Arian Ranawat, Luky Sluka, Kája Valášek a Lukáš Vaněk.

Pro nováčka Vojtu Kopice to byl úplně první turnaj, navíc v den jeho narozenin. Tak kromě spousty nových zážitků si ještě vysloužil hobla a gratulace spoluhráčů. Vojto děkujeme, ať se Ti u nás líbí a ať se Ti daří. Zapadl jsi ke klukům skvěle a byl jsi platným hráčem.

První zápas s FBC Liberec white byl v první polovině vyrovnaný a do druhé poloviny jsme vstupovali za stavu 2:2. V brance byl náš Ari a nakonec se do naší sítě dostalo více gólů než do druhé brány. Výsledek tedy 3:7.

Po tomto zápase nás Turnov poprosil, zda si s nimi někdo nechce zahrát, že mají velkou marodku. Kája s Vojtou Kavanem si tedy vzali zelené rozliše a šli podpořit tým Turnova, který se stal naším protihráčem další zápas.

Do brány šel náš nejmenší Riči. Zápas byl napínavý a výsledek se přeléval chvíli v náš, chvíli v soupeřův prospěch. Nakonec jsme byli o gól úspěšnější a připsali jsme si výhru 8:7.

I v posledním zápase nás čekali „turnováci“ a mohli jsme tedy hned bez pauzy odehrát odvetu. V brance si to chtěl vyzkoušet Adam. Brankářskou premiéru zvládl na výbornou a týmu svými zákroky pomohl k další výhře. Výsledek 8:6.

Moc děkuji všem a těšíme se za měsíc 21.3.2020 na ZŠ Dobiášova 🙂.

Martina Sluková, 24.02.2020 14:32

Další články

Mezinárodní konfrontace mladých Pantherčat

Mezinárodní konfrontace mladých PantherčatJan Abrt, 16.04.2024 09:10

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01