FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Turnaj přípravky na ZŠ Dobiášova

Turnaj přípravky na ZŠ Dobiášova

Po nekonečných změnách rozpisů, týmů, zápasů, časů, ale i trenérů, se v sobotu ráno sešlo sedm statečných panterů na hale Dobiášova k dalšímu turnaji a třem ligovým zápasům.

V prvním zápase proti domácímu Liberci jsme od začátku tahali za kratší konec, soupeř měl po ránu více energie a bojovnosti. A i když Anička dělala v brance krásnými zákroky co mohla, přestřelku jsme nakonec celkově výsledkově prohráli.

Druhý zápas proti Sokol Koberovy byl naopak od našich nejmenších v jiném zápalu a bojovnosti. Po ranní rozcvičce jsme soupeře prakticky nepustili k ničemu. A nejen, že děti vyhráli vysokým rozdílem, ale dokonce Adam Kavan v brance nepropustil soupeřům za svá záda ani jeden míček. Gratulace!

Třetí a poslední zápas s Českou Lípou byl zase o něčem jiném, tedy hlavně pro trenéry a diváky. Protože na hřišti to byl opravdový boj o každý centimetr hřiště a přestřelka, která se přelévala z jedné strany na druhou. Zápas zcela zaslouženě pro oba týmy nakonec skončil krásnou remízou, která byla ale určitě po tak krásném zápase pro všechny vítězstvím.

Další turnaj odehrají naši nejmenší panteři v neděli 5.prosince na domácím hřišti. Turnaj v hale míčových sportů na Aréně pořádáme, tak budeme i velmi rádi za pořadatelskou pomoc od rodičů.

Tomáš Szabo, 21.11.2021 14:01

Další články

Mezinárodní konfrontace mladých Pantherčat

Mezinárodní konfrontace mladých PantherčatJan Abrt, 16.04.2024 09:10

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00

Rozpis tréninků 2023/2024

Nová florbalová sezóna se nezadržitelně blíží a všichni trenéři se už těší na mladé pantery i panterky. Níže naleznete rozpis tréninků, které se budou konat na halách míčových sportů. Nábor nových hráčů i hráček probíhá v rámci tréninků jednotlivých kategorií podle ročníku narození. Stejně tak se na nové kamarády těšíme v sobotu 9.září na akci SportLive v Home Credit Aréně od 9 do 16 hodin.Tomáš Szabo, 25.08.2023 19:23

Florbalové vybavení od partnera EXE SPORT

Víš, že máme u našeho partnera EXE SPORT připravenou výhodnou nabídku?Tomáš Szabo, 12.05.2023 07:53

Příměstský kemp ve Sport Parku Liberec 2023

Příměstský kemp mládeže pořádaný klubem FBC Panthers Liberec v areálu Sport Parku Liberec pro hráče i hráčky z řad florbalového klubu i neflorbalové veřejnosti. V termínu od pondělí 28. srpna do pátka 1.září. Školní rok začíná až v pondělí 4. září :-)Tomáš Szabo, 14.03.2023 08:01