FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Muži o víkendu bodovali naplno a udrželi vedoucí pozici v Divizi

Muži o víkendu bodovali naplno a udrželi vedoucí pozici v Divizi

Panteří áčko se o víkendu představilo nejprve v Liberci, kdy z pozice vedoucího týmu Divize B přivítalo souseda v tabulce, druhý Hradec Králové. Utkání nabídlo vyrovnaný průběh se svižným útočným florbalem plným emocí, ale také krásných akcí.

V přetahované o výsledek byli nakonec úspěšnější domácí, kteří díky bojovnému a soudržnému výkonu přetlačili Hradec v poměru 10:9. Za vypíchnutí ovšem stojí one man show Ondry Neumana, který soupeřovo konto zatížil půltuctem branek a navíc přidal ještě jednu asistenci. Domácí tak odolali náporu Hradce a zvýšili náskok na čele tabulky oproti soupeři na 4 body. Nutno dodat, že Hradec Králové má ovšem dvě dohrávaná utkání k dobru, tudíž může liberecké bodově dostihnout, nebo dokonce přeskočit.

V neděli zajížděli Panteři do Zruče nad Sázavou, kde je přivítali hráči Kolína. Po nezdařeném začátku utkání, kdy se Kolín dostal do vedení 2:0, Panteři ještě do konce první třetiny pěti brankami výsledek otočili a vzhledem k tomu, že nepolevili ani v dalších byla jen otázka, na jakém počtu se zastaví ukazatel skóre.

Po 60minutách svítil na tabuli výsledek 5:18 z pohledu domácích, a tak si liberecké šelmy připsaly další 3body do tabulky Divize B.

Následujícím utkáním bude v sobotu 23/11 od 17:30 derby s Jabloncem, které se odehraje v Městské hale v Jablonci nad Nisou a zveme tím všechny fanoušky na tento zápas, kde se pokusíme rozpoutat oranžové peklo nejen na hřišti, ale také v hledišti!

Jan Obermann, 11.11.2019 12:19

Další články

Muži nezvládli klíčový zápas v Jablonci a sestoupí z Divize

velice nepovedený byl poslední zápas mužského Áčka v Divizi. Bohužel šlo o velice důležitý zápas, kde jedině ponechávalo naději na udržení příslušnosti v Divizi.Jan Obermann, 19.02.2024 20:11

Muži prohráli na Falconech, poté v důležitém zápase porazili Boleslav

napůl úspěšní bylo mužské Áčko Panthers o prvním únorovém víkendu. V sobotu je čekal těžký výjezd do Lysé nad Labem, kde se utkali s místními Falcons.Jan Obermann, 04.02.2024 22:17

Panthers on fire, muži mají za víkend 6 bodů a výrazně si pomohli v boji o udržení

Velice důležité výhry uhrálo mužské Áčko o posledním hracím víkendu.Jan Obermann, 21.01.2024 22:56

Muži začali boj o udržení v Divizi 4bodovým víkendem

druhý lednový víkend byl úvodním hracím dnem pro muže libereckých Panterů. Ti nakonec berou z víkendu 4 body, když nejprve těsně porazili rezervu FBC Liberec, aby v neděli vybojovali bod z Rtyní v Podkrkonoší.Jan Obermann, 17.01.2024 22:21

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00