FBC PANTHERS LIBEREC

Oficiální stránky florbalového klubu

Muži Panthers vstoupili do sezony úspěšně - přetlačili Boleslav po výsledku 9:6

Muži Panthers vstoupili do sezony úspěšně - přetlačili Boleslav po výsledku 9:6

Na neděli 13.září připadlo první kolo nového ročníku Divize. Panteři se ještě nestihli zcela probudit po prodlouženém coronavirovém letním spánku a tak se na první zápas nového ročníku hrnuly omluvenky, v čele s několika oporami z poslední sezóny.

Nutno říci, že ani soupeř nepřijel v plné síle, tudíž se dal očekávat vyrovnaný boj, který na palubovce dá se říci probíhal, jen skóre po první periodě vyznívalo daleko lépe pro domácí Pantery (5:0). Nemalou zásluhu na něm měla obnovená premiéra strážce naší svatyně Víti Vaníčka. O moc pozadu nezůstávala ani další posila Vesy, který konto soupeře nakonec zatížil hned čtyřmi body.

Po polovině střetnutí se do utkání, díky několika slepeným brankám dostali i hosté z Bolky a tak před závěrečnou třetinou nebylo díky tříbrankovému rozdílu (6:3) o ničem rozhodnuto.

V poslední periodě nechali Panteři Boleslav dotáhnout dokonce na rozdíl jedné branky, ale ve správnou chvíli znovu zapnuli, a odskočili opět do 4brankového vedení. Konečnou podobu výsledku dali nakonec hosté, nicméně na více než korekci na 6:9 z jejich pohledu to nestačilo.

Liberečtí si tak připsali první tři body v nové sezóně, na které budou chtít navázat za 14dní v libereckém derby s B týmem FBC Liberec.
Jan Obermann, 14.09.2020 22:45

Další články

Muži nezvládli klíčový zápas v Jablonci a sestoupí z Divize

velice nepovedený byl poslední zápas mužského Áčka v Divizi. Bohužel šlo o velice důležitý zápas, kde jedině ponechávalo naději na udržení příslušnosti v Divizi.Jan Obermann, 19.02.2024 20:11

Muži prohráli na Falconech, poté v důležitém zápase porazili Boleslav

napůl úspěšní bylo mužské Áčko Panthers o prvním únorovém víkendu. V sobotu je čekal těžký výjezd do Lysé nad Labem, kde se utkali s místními Falcons.Jan Obermann, 04.02.2024 22:17

Panthers on fire, muži mají za víkend 6 bodů a výrazně si pomohli v boji o udržení

Velice důležité výhry uhrálo mužské Áčko o posledním hracím víkendu.Jan Obermann, 21.01.2024 22:56

Muži začali boj o udržení v Divizi 4bodovým víkendem

druhý lednový víkend byl úvodním hracím dnem pro muže libereckých Panterů. Ti nakonec berou z víkendu 4 body, když nejprve těsně porazili rezervu FBC Liberec, aby v neděli vybojovali bod z Rtyní v Podkrkonoší.Jan Obermann, 17.01.2024 22:21

Gothia cup 2024

Gothia cup 2024Martin Němeček, 13.01.2024 17:00